Nakon pada helikoptera u Leicesteru oglasio se i Gary Lineker

"Ovo mi je bila najteža emisija u životu"

Nakon pada helikoptera u Leicesteru oglasio se i Gary Lineker

Endin Čaušević

Engleska javnost nalazi se u velikom šoku nakon što se sinoć srušio helikopter vlasnika Leicestera na parkingu King Power stadiona.

Leicester je sinoć pred svojim navijačima igrao protiv West Hama, a sat nakon utakmice nastala je velika panika kada se čula snažna eksplozija. Mnogi su odmah shvatili da se srušio helikopter vlasnika Leicestera, no još uvijek niko zvanično nija u javnost izašao s imenima onih koji su bili u helikopteru.

Dok svi čekaju informacije iz kluba s King Power stadiona u javnosti se mogu čuti razne špekulacije, no mnogi su sigurni da je u helikopteru bio vlasnik kluba Vichai Srivaddhnaprabha. Nakon svega oglasio se i legendarni engleski fudbaler Gary Lineker koji je vodio emisiju na BBC-u povodom sinoćnjeg meča.

"Ovo je bila najteža emisija koju sam vodio u životu. Moje misli su sa svima u Leicesteru. Strašna tragedija. Srce mi je slomljeno", poručio je Lineker na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi