Nakon razočaravajuće predstave protiv Milana Miralem Pjanić seli na klupu

Nakon razočaravajuće predstave protiv Milana Miralem Pjanić seli na klupu

Midhat Šljivak

Juventus i Napoli u srijedu će se boriti za trofej italijanskog Kupa.

Ovi klubovi su u polufinalu izbacili Milan i Inter, te će u Rimu odigrati finalni meč za prvi trofej ove sezone.

Juventus nije blistao u susretu protiv Milana. Tim Maurizija Sarrija je imao gotovo 80 minuta igrača više, a susret je na kraju okončan rezultatom 0:0.

Dosta kritika upućeno je na postavku igre, ali i prema fudbalerima torinskog velikana i izvjesno je da će Sarri za finale napraviti nekoliko izmjena.

Prvi koji će na klupu je reprezentativac BiH Miralem Pjanić. Nakon razočaravajuće predstave protiv Milana bilo je jasno da će on vjerovatno napustiti prvih jedanaest, a umjesto njega od prve minute će zaigrati Sami Khedira.

Pored Pjanića, na klupu će još Danilo ili Douglas Costa, a umjesto jednog od njih će od prve minute krenuti Juan Cuadrado.

U suretu protiv Napolija mogao bi dakle igrati ovaj sastav:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Buffon, Danilo (Cuadrado), De Ligt, Bonucci, Alex Sandro, Bentancur, Khedira, Mautidi, Douglas Costa (Couadrado), Dybala, Ronaldo.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a svoju opkladu ostavite OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crni1000
Eto igrat ce ovaj gospodin sto pise ovaj clanak, nisam znao da on trenira Juve, Pjanic je odigrao solidno do njegove izmjene, svi koji drugacije vide imaju ocigledno problem zato sto je iz Bosne i Hercegovine!!!
5 0
Keno
Pjanic igrao ne igrao, sarri je k*rac od trenera, covjek nema nikakvu karismu ili stil igre ne znam kako uopste dopuste da vodi velike klubove.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.