Nakon što je Amrabat izgubio svijest fizioterapeut posegnuo za "isprobanim lijekom"

Par šamara i kao nov...

Nakon što je Amrabat izgubio svijest fizioterapeut posegnuo za "isprobanim lijekom"

Maroko je sinoć minimalno poražen od Irana u prvom meču Grupe B, a ovaj susret je protekao posebno bolno za Nordina Amrabata.

Naime, fudbaler Maroka Nordin Amrabat je sinoć izgubio svijest nakon jednog duela sa protivničkim igračem, a potom je uslijedila i dosta panična reakcija marokanske medicinske ekipe.

Fiziotereput Maroka je, u nedostatku drugog rješenja, odlučio dobro išamarati Amrabata kako bi ga dozvao. Amrabat je došao sebi, ali je morao napustiti igru, a navodno je pretrpio i kratkoročni gubitak pamćenja nakon jučerašnjeg nokauta.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Inače, u posljednje vrijeme se dosta priča o povredama glave u fudbalu, pogotovo nakon što je utvrđeno da je Loris Karius, golman Liverpoola, branio sa potresom mozga u finalu Lige prvaka nakon što je dobio udarac u glavu od Sergija Ramosa.

Top Komentari

stopkrkanima
Opet vi sa tim Kariusom a par nas vam fino objasnilo... IZMISLJENO DA SE OPERE KARIUS
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi