Nakon što su mu posvetili parolu: Bičakčić se zahvalio navijačima

Bh. nogometaš omiljen u Hoffenheimu

Nakon što su mu posvetili parolu: Bičakčić se zahvalio navijačima

Navijači Hoffenheima na prošlosedmičnoj utakmici protiv Mainza okačili su transparent kojim su rekli što misle o bh. nogometašu Erminu Bičakčiću.

U ovoj sezoni reprezentativac BiH je neizostavan u prvoj postavi Hoffenheima, riječi hvale za njega imaju gotovo svi, od trenera Nagelsmanna do medija u Njemačkoj, a na utakmici protiv Mainza navijači su mu posvetili i transparent.

"Četiri godine borbenosti za TSG Hoffenheim, produžite ugovor s Erminom", pisalo je na paroli koji su podigli navijači Hoffenheima, a nije dugo trebalo čekati ni da se oglasi sam Bičakčić.

"Mogu reći samo hvala navijačima Hoffenheima što su prepoznali moju borbenost i dali mi podršku", napisao je Bičakčić na Twitteru. 

Bičakčić u prethodnom meču protiv Mainza nije nastupio zbog povrede koju je zadobio protiv Werdera. Iako je na tom meču odigrao tek nešto više od 50 minuta, na kraju se prema izboru WhoScoreda našao u idealnom timu kola.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi