15

Komentari (15)

isko87
Kakva petarda Cityja u sred Zenice bravi momci kitare ste pomeli??
Djole1921
Napuni ih Jovic ko punjenje paprike
BigBabo
Aauuu jesu ih napucali ???
hzsg
Uputite cestitke Mozart kladionici, od nedavno sponzoru našeg najveceg kluba F.K. Sarajeva. Uništiše sport.
user1659354598
Nastimano,hahahahaha samo trebali su im i penal svirati i jos koji gol dati
SarajFK
Ma nema sanse da ce Zelji dati ijedan gol. Ovo je Fedjin poraz. Covjek je glup trener i igra protiv svakog protivnika isto. Jovic ga je zato pojeo veceras. Sarajevo ima ekipu za titulu ali daj boze da izborimo Europu sa ovom budalom na klupi. Cestitke Tuzli.
Mehinaldo
Sve stoji da su nas strali i da ima i trenerske greske slazem se i da fedja treba uciti i to se slazem i da ga je pojeo i to se slazem ali bih opet fedji sad dao dozivotni ugovor igraj opet ofanzivno gubi ces utakmice ali daj da se izdignemo iz onih utakmica bez tempa mrtvilo ono. Nek gubimo nek ne osvojimo nista samo nek se trci nek ima tempa doci ce ostalo na svoje. Po meni je kriv za prvu postavu jer se nakon deset min vidjelo da volje stoje na sredini ali za ostalo ne moze nista jednostavno takva utakmica izvrsi izmjene mi primimo gol sami ga sebi damo i onda si gotov nema tu vracanja. Glavu gore nastaviti isto
Neka se spremi Zeljo da i on primi najmanje petardu ili petaka, kako bi komsije pitari bili mirni ili rahat.
Neka se spremi Zeljo da i on primi najmanje petardu ili petaka, kako bi komsije pitari bili mirni ili rahat.
Sarbit2019
Ma odron od trenera i velika neznalica u 4 kola primi 8 komada nista nije pokazao u ova 4 kola.Posusje dobio na sreču , Sloga nam uvalila 2 na Kosevu , T.C nas raznjela ,Borac los svakako + umor od Evrope.Što ga prije otjeramo to bolje za FK Sarajevo.Neznalica jednostavno
Siki_sa
Ova ista Tuzla, če da pusti i Zrinjskom i Borcu, ali kad igra protiv Sarajeva ili želje tad ginu
Dino_
Ovu istu Tuzlu su prošle sezone sudije unistile i protiv Zrinjskog (prva utakmica) i protiv Borca, uz dodatno štimanje odigravanja zaostale sa Borcem. Nisi se nešto oglašavao! Sa druge strane, ako su ljudi bolji, neka zapnu i nadigraju. U čemu je problem? Jesu li po tebi trebali pustiti juče utakmicu Sarajevu ili šta? Sjećaš li se utakmice Sarajevo-TC (6:2)? TC vodio 1:0 i onda sudija stupio na scenu i to još uz direktan prenos. Ne sjećam se da su igrači Sarajeva ispali korektni tokom utakmice ili da je se neko iz uprave Sarajeva ogradio od suđenja iako je i čak navijačima Sarajeva bilo neugodno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti