Nalbantić: Zasluženo smo slavili, obožavam ovaj grad i želim ostati ovdje

Goražde se vratilo u Prvu ligu Federacije BiH

Nalbantić: Zasluženo smo slavili, obožavam ovaj grad i želim ostati ovdje

Samir Mlaćo

Goražde je pogotkom Igora Mirkovića izborilo plasman u Prvu ligu FBiH. Posušje se držalo u dva meča vrlo dobro, ali je jedan pogodak u revanšu presudio. Nakon meča zadovoljstvo nije krio trener Goražda Nihad Nalbantić, jedan od miljenika navijača u gradu na Drini.

"Podatak da je Posušje u dvije utakmice imalo jedan pokušaj i to u Posušju dogovoljno govori sve. Danas smo bili još bolji u odnosu na prvi meč, imali smo dosta šansi, nismo iskoristili, ali naravno da moram biti zadovoljan. Sa ovom ekipom izboriti baraž i sada Prvu ligu FBiH je zaista uspjeh. Odigrali smo najbolje kada je to bilo najpotrebnije i mislim da je korektno što smo baš mi se plasirali u Prvu ligu. Pružili smo gradu veselje, danas je bilo više od 1000 gledaca i to me posebno raduje", kazao je za SportSport.ba šef struke Goražda Nihad Nalbantić.

U Goraždu nemaju vremena za odmor. Već sada moraju kovati planove za Prvu ligu.

"Sada to više nije na meni. Uprava treba da vidi šta i kako dalje. Kada će to riješavati ne znam. Utakmica je tek završila, pa je rano i pričati o tome".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nije sigurno da će ovaj kvalitetni stručnjak ostati u Goraždu.

"Nisam pričao sa ljudima iz Uprave. Ko zna šta će biti. Volio bih ostati u Goraždu, ja ovaj grad obožavam i ovdje se osjećam sjajno", dodao je Nalbantić.

Top Komentari

maradot
Poausje u Posusju nije kupilo sudca i igralo je bez dva najbolja igraca. A sad smo igrali u prvom sastavu, ali cim bi presli centar neki k*** bi sudac sudio za Gorazde. Nemoguci uvjeti!
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi