Kasupović u Novom Travniku, Poprženović na centru u Goraždu

Revanš susreti doigravanja za Prvu ligu FBiH

Kasupović u Novom Travniku, Poprženović na centru u Goraždu

S. Mlaćo

U nedjelju se igraju revanš susreti doigravanja za plasman u Prvu ligu FBiH.

Novi Travnik će pred svojim navijačima dočekati Budućnost koja je u prvom meču slavila 2:0. Pravdu u revanšu koji se igra sa početkom u 17:30 sati dijelit će Adnan Kasupović iz Bihaća sa pomoćnicima Stipo Velić (Livno) i Edin Zjakić (Bihać) Četvrti sudiaj je Frano Jelić (široki Brijeg), a delegat Franjo Smoljo (Kupres).

U drugom duelu Goražde će ugostiti Posušje. Sigurno da nas očekuje mnogo uzbuđenja, s obzirom da je prvi meč završen 0:0.

Oba tima će ići na pobjedu i plasman u Prvu ligu FBiH, a na centru će se u Goraždu naći Haris Poprženović iz Travnika sa svojim pomoćnicima Mirzom Tičićem iz Sarajeva i Sanelom Herceglijom, također Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Četvrti sudija je Jasmin Varupa (Travnik), a delegat Nazif Kahrić (Jajce).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije