Nalić iskren nakon Budućnosti: "Sve utakmice su teške, ova liga je jako teška"

Trener Slobode

Nalić iskren nakon Budućnosti: "Sve utakmice su teške, ova liga je jako teška"

E. Oštraković

Fudbaleri Slobode ostvarili su pobjedu od 3:1 protiv Budućnosti iz Banovića u utakmici 18. kola Prve lige FBiH.

Ova pobjeda značila je da je sada Sloboda usamljena na prvom mjestu i da imaju šest bodova prednosti u odnosu na Stupčanicu.

Nakon utakmice prvi se medijima obratio trener Budućnosti Emir Ikanović.

"Sloboda je u prvom poluvremenu igrala playmaking, dok smo mi čekali kontre. Ono su postigli dva gola, mi jedan. Drugo poluvrijeme smo igrali otvoreno, bila je puno bolja utakmica tada. Nismo iskoristili svoje šanse.

Htjeli smo igrati u drugom poluvremenu, htjeli smo postići gol. Nismo iskoristili šanse, Sloboda jeste i to je to", rekao je trener Budućnosti Emir Ikanović.

Nakon toga svoje utiske prenio je Zlatan Nalić.

Oglasi

"Ovo je utakmica dva dobra tima. Vidjeli ste da je bilo dosta nervoze, malo rastrgane igre. U našem slučaju sve se rezultiralo dobro.

Teške su sve utakmice. Ova liga je jako teška. Nadam se da ćemo nastaviti pobjednički niz", rekao je Nalić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kratko se medijima obratio i Komazec.

"Presretan sam. Velika tri boda. Imamo prvo mjesto, danas smo povećali prednost. Dominirali smo veći dio utakmice. Budućnost je jako dobro ekipa. Velika tri boda", rekao je Komazec.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1708890612
Nalić je kao Murinjo, čovjek zna svoj posao i radi tiho i uspjesno bez ikakvih komentara o bilo čemu, samo ga zanima svoj posao- aferim.
5 1
nyxx
Nalić je vrhunski trener, šta je uspjeo napraviti od ove ekipe je stvarno fenomenalno. Velika očekivanja za njega i Slobodu sljedeće sezone, samo da uprava Slobode bude normalna u to vrijeme još i oni će biti strašni.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi