Sloboda poslala poruku Stupčanici: Besprijekorna organizacija, osjećali smo se kao kod kuće
Detalj sa meča na stadionu Danac

Tuzlaci minimalno slavili u velikom derbiju

Sloboda poslala poruku Stupčanici: Besprijekorna organizacija, osjećali smo se kao kod kuće

Samir Mlaćo, foto: Esmer Oštraković

Mnogo bure donio je nedjeljni derbi Prve lige FBiH između Stupčanice i Slobode u Olovu.

Radilo se o veoma bitnom meču u borbi za prvaka, a na kraju su gosti slavili 1:0 pogotkom Dine Kalesića te sada imaju sedam bodova prednosti nad Stupčanicom.

Ništa nije gotovo u borbi za prvaka, no jasno je da Sloboda sada ima sve u svojim rukama. Domaći su imali velike zamjerke na suđenje sudijske trojke Ljajić, Đozić i Musa, a pojavili su se i brojni video prilozi sa meča.

Na kraju će se sve brzo zaboraviti, a iz Slobode su se sada oglasili.

Zahvalili su se Stupčanici na gostoprimstvu, no uvijek se postavlja pitanje da li bi timovi isto radili da su poraženi, odnosno koliko bi tada bili 'iskreni'.

Iz Slobode su tako istakli.

Oglasi

"FK Sloboda Tuzla zahvaljuje se kompletnom timu NK Stupčanica Olovo na srdačnom dočeku i gostoprimstvu tokom utakmice 21. kola 1. lige Federacije BiH.

Organizacija utakmice bila je besprijekorna, a ljubaznost i profesionalnost doprinijele su tome da se navijači i delegacija FK Sloboda Tuzla na Stadionu Danac osjećaju kao kod kuće.

NK Stupčanica uvijek je dobrodošao u Tuzlu i na Stadion Tušanj, te se nadamo da ćemo imati priliku ugostiti Vas sa istom toplinom i gostoprimstvom koje smo doživjeli u Olovu.

Sretno u nastavku sezone", istakli su iz FK Sloboda.

U Olovu sigurno žale za tri boda, ali mogu biti sretni i zadovoljni zbog toga što su ponovo dobili pohvale svojih rivala.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tako je redovno u Olovu, te i nije nešto novo, pa je ovaj klub za kratak period postao pravo osvježenje na bh. nogometnoj sceni u svakom smislu.

Prema izvještaju delegata nedjeljnog meča, na stadionu Danac u Olovu u nedjelju je bilo prisutno 1.500 gledalaca.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1708890612
Fk Sloboda novi -premijer ligaš...sretnoooo crveno crniiii
1 1
user1676405267
I suđenje je bio ko kod kuce
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi