Nalić zadovoljan rezervistima: Ovo je nova Sloboda
U prijateljskom meču jučer su u Simin Hanu snage odmjerili Tuzla City i Sloboda, a susret je odlučio Seid Zukić pogotkom u 23. minuti

Minimalna pobjeda u prijateljskom meču protiv gradskog rivala

Nalić zadovoljan rezervistima: Ovo je nova Sloboda

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

Sloboda je jučer savladala Tuzlu City 1:0.

 Radilo o prijateljskom meču u kojem su oba trenera pružili prilike nogometašima koji u dosadašnjem dijelu sezonu i nisud dobijali preveliku minutažu, a meč je odlučio napadač Seid Zukić koji je iskoristio poigravanje golmana mlađeg tuzlanskog premijerligaša Adisa Nurkovića.

"Čestitam momcima na pobjedi protiv Tuzla Cityja. To je nova Sloboda. Hrabra, brza, odlučna, odgovorna, požrtvovana i fizički dominantna. Grb znači mnogo. Odlična utakmica ovih momaka i pristup sa kojim bi pobijedili bez obzira koga bi imali za protivnika danas. Čestitke mojim saradnicima, Osmanhodžiću i Ribiću, na vođenju utakmice", kazao je trener Slobode Zlatan Nalić nakon meča.

Sloboda će narednog vikenda u okviru 14. kola Premijer lige u goste lideru FK Sarajevo.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Ne kaki,živ bio!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi