Nalića skupo koštalo oblačenje: NS BiH kaznio trenera FK Sloboda
Nešto ranije sličnu kaznu zaradio je i šef struke FK Sarajevo Husref Musemić

Propust na meču u Bijeljini

Nalića skupo koštalo oblačenje: NS BiH kaznio trenera FK Sloboda

Samir Mlaćo

Disciplinska komisija NS BiH na svojoj sjednici odlučila je kazniti šefa struke FK Sloboda Zlatana Nalića 1.000 KM zbog prekršaja iz člana 73.Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, (zanemarivanje obaveza po Kodeksu oblačenja) počinjenog na prvenstvenoj utakmici 18. kola BH Telecom Premijer lige BIH, takmičarska 2018/19. godina, između FK Radnik Bijeljina – FK Sloboda Tuzla (0:1), koja je odigrana 25.11.2018.  godine.

Nalić će tako dodatno obogatiti kasu Saveza zbog bizarnog razloga, a kaznu je dužan uplatiti u roku od 15 dana od dana pravosnažnosti odluke.

Zanimljivo da je i šef struke FK Sarajevo Husref Musemić kažnjen zbog kršenja kodeksa oblačenja u derbiju protiv Željezničara na Grbavici.

Musemić se tada pitao zbog čega se ovaj kodeks ne primjenjuje svaku utakmicu i na svim terenima, a kakva će biti reakcija Nalića ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj stručnjak je sa Slobodom polusezonu okončao na petom mjestu i prema svemu sudeći će i u nastavku sezone sjediti na klupi Tuzlaka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Covjek sasvim kulturno obucen.Sta zna seljacina i kriminalac iz NS BIH o kodeksu oblacenja,nego da se lova uzme to je bitno.Ooooj zemljo!!!
79 5
Jadnimi
Treba ga kaznit, ne nosi gunj. To je uobicajena garderoba za uposlenike u Savezu.
53 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti