Nani: Ronaldo mi je prije nekoliko godina rekao gdje želi završiti svoju karijeru

Ide van Evrope?

Nani: Ronaldo mi je prije nekoliko godina rekao gdje želi završiti svoju karijeru

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo sigurno neće završiti svoju karijeru još uvijek iako ima već 35 godina.

Portugalac je ugovorom vezan za Juventus još dvije godine, ali se špekuliše da bi narednog ljeta mogao napustiti Staru damu. Navodno, njegova želja je da se okuša u američkom MLS-u što je potvrdio i njegov bivši saigrač Nani.

Nani je prije više od godinu dana odlučio da ide u Ameriku, te je potpisao ugovor s Orlandom. On se oduševio koliko je fudbal u MLS-u napredovao, te je siguran da će sve više zvijezda dolaziti u ovu ligu.

Bivši igrač Sportinga izjavio je da vjeruje da će Ronaldo doći u MLS kada odluči da napusti Juventus, te da mu je to jednom prilikom već priznao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prije nekoliko godina rekao mi je da vjeruje da će najvjerovatnije završiti karijeru u Americi. Ne znam da li je promijenio mišljenje, ali sigurno da postoji šansa da dođe ovdje. Ovo je sjajna liga i nevjerovatno je koliko su napredovali prethodnih godina. Volio bih da i Ronaldo dođe jer bi to donijelo još više na popularnosti MLS-a", rekao je Nani.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi