Navijači skandirali policajcu, stigla je reakcija: Originalno navijanje o kojem bruji Evropa

Potez kakav ne viđamo često

Navijači skandirali policajcu, stigla je reakcija: Originalno navijanje o kojem bruji Evropa

Haris Zilić

Duel trećeg kola Evropa lige odigrali su Freiburg i Nantes u sklopu skupine G.

U zanimljivoj fudbalskoj predstavi slavio je Freiburg sa 2:0 što im je bio treći trijumf u tri kola, Nantes je na omjeru jedne pobjede i dva poraza.

Prije meča na ulicama Frebiruga vladala je sjajna atmosfera koju su dodatno zapalili navijači Nantesa sa nesvakidašnjom situacijom.

Ispred jednog lokala skupina navijača Nantesa skandirala je njemačkom policajcu ime Nicolasa Palloisa legende Nantesa.

C’est bon enfant à la Karlsplatz où certains supporters nantais ont trouvé le sosie officiel de Nicolas Pallois dans la police allemande !

Posted by Journal Nantes Sport on Thursday, October 6, 2022

Naime, policajac je bio sličan Palloisu, a navijači Nantesa su u njemu pronašli dvojnika svoje legende i uz sjajno skandiranje oduševili su sve prisutne, ali i ljubitelje fudbala širom Evrope jer se video brzo proširio.

Oglasi

I pomeutom policajcu je bilo zanimljivo skandiranje, namsijao se, ali naravno bio je na radnom zadatku tako da nije mogao uživati sa navijačima Kanarinaca u ovom zanimljivom perfomansu.

Inače, navijači Nantesa su sjajno bodrili svoje momke, a na ulicama grada nisu napravili nijedan incident.

Ovo je svakako za pohvalu jer znamo šta se dešavalu u prvom kolu UEFA konferencijske lige između Nice i Kolna.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Upravo zbog dešavanja pred duel Nice i kolna, policijske snage su bile pojaanje pred novi okršaj njemačkog i francuskog kluba, ali sada nisu imali nikakvih intervencija, šta više gostujući navijači su pokazali kako se na jedinstven i zanimljiv način može bodriti svoja ekipa.

Ovome dodajmo da je pomenuti 35-godišnji Nicolas Pallois legenda kluba. U redove Kanarinaca je došao 2017. godine iz Bordeauxa i postao veliki ljubimac navijača, a da ne planira napustiti klub potvrdio je potpisivanjem novog ugovora do 2024. godine.

Top Komentari

MaDaj
“Nantes je na omjeru jedne pobjede i tri poraza.” Nantes u 3 kola uspio odigrati 4 utakmice hahahhahahahahhah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi