Užasne scene: Navijači Senegala napali Salaha, živu glavu spašavali mu tjelohranitelji

Zvijezda Egipta u problemu

Užasne scene: Navijači Senegala napali Salaha, živu glavu spašavali mu tjelohranitelji

Eldar Ganibegović

Reprezentacija Egipta ostala je bez učešća na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Prvi susret dvije najbolje afričke selekcije sa posljednjeg AFC-a okončan je minimalnom pobjedom Egipta, a indentičan rezultat 1:0 bio je i u revanšu za Senegal, te su o putniku na Mundijal odlučivali penali.

Jedan od penala za Egipat promašio je i njihov najbolji igrač Mohamed Salah, ali, ruku na srce, bio je itekako ometan od strane Senegalaca koji su laserima "zasuli" njegove oči.

I kao da mu sve to nije bilo dovoljno, nakon utakmice morao je pa skoro i da spašava živu glavu.

Mnogi navijači Senegala su upali na teren kako bi proslavili drugi uzastopni plasman na SP. Međutim, mnogi su upali na teren s namjerom da se dočepaju egipatske zvijezde – Salaha.

Oglasi

Pojavio se video na kojem Salahovi tjelohranitelji moraju odgurnuti više navijača Senegala od napadača, koji pokušavaju doći do njega.

Zatim, dok je prolazio tunelom, mnogi navijači gađajli su ga raznim predmetima s tribina.

U nastavku pogledajte šokantne scene:

Top Komentari

Marco_Materazzi
Joj divljaka ovih camuga, nisu oni dzaba bili robovi.
8 3
Klicko
Salah penaldžija najbolji.Papa
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi