Gologuzi kralj Rima: Slavilo se, čak je i nečija ruka završila u njegovoj stražnjci
Saponara je u devetoj minuti sudijske nadoknade postigao gol za izjednačenje protiv Lazija, a zatim je nastao haos na tribini gdje su bili navijači Sampdorije.

Ništa mu nije smetalo

Gologuzi kralj Rima: Slavilo se, čak je i nečija ruka završila u njegovoj stražnjci

E. Čaušević

Riccardo Saponara sinoć je bio junak Sampdorije u gostima protiv Lazija jer je u posljednjim sekundama donio bod svojoj ekipi (2:2).

Lazio i Sampdoria odigrali su nevjerovatnu utakmicu na Olimpicu, a na kraju su timovi podijelili bodove jer su gosti u devetoj minuti sudijske nadoknade poravnali na 2:2.

Heroj Sampdorije bio je Riccardo Saponara koji je u posljednjim sekundama postigao gol za 2:2, a zatim je otrčao kod navijača svog tima da proslavi gol.

Ipak, nije ni slutio da će završiti skoro go jer je prvo on skinuo dres sa sebe, a navijači su se potom potrudili za ostalo. Naravno, to nije promaklo fotoreporterima na stadionu u Rimu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi