Napoli bez Koulibalyja dočekuje Barcelonu

Senegalac se nije oporavio

Napoli bez Koulibalyja dočekuje Barcelonu

Iako je među navijačima Napolija tinjala nada, sada je potpuno jasno da sjajni defanzivac Kalidou Koulibaly neće nastupiti u prvom meču osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone.

Utakmica se igra sutra na stadionu San Paolo, a Napoli je upravo objavio roster za duel sa Barcelnom.

Među igračima nema Koulibalyja koji se već neko vrijeme muči sa povredom u predjelu bedra, zbog koje je propustio nekoliko utakmica Napolija.

Nije se tako Koulibaly oporavio na vrijeme za Barcelonu što je svakako udarac za Gattusa i Napolija. Ipak, trener Gattuso, izuzme li se Senegalac, može računati na sve ostale igrače.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tu su i nova pojačanja, Diego Demme, Stanislav Lobotka i Matteo Politano.

Ekipa Napolija za Barcelonu: Ospina, Meret, Karnezis - Di Lorenzo, Hysaj, Luperto, Maksimović, Manolas, Mario Rui - Allan, Demme, Elmas, Lobotka, Faiban Ruiz, Zielinski - Callejon, Insigne, Lozano, Mertens, Milik, Politano.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi