Napoli dao ultimatum Miliku: 'Imaš 20 dana'
EPA

Šta će Poljak odlučiti?

Napoli dao ultimatum Miliku: 'Imaš 20 dana'

Čelnici Napolija dali su ultimatum poljskom napadaču Arkadiuszu Miliku.

Na Apeninima se u posljednjih nekoliko sedmica mnogo govori o tome da bi Milik mogao napustiti Napoli, a razlog za takve glasine leži u činjenici da još nije produžio ugovor koji mu ističe 2021. godine.

Ni Napolitanci ne sjede skrštenih ruku, pa su, kako prenose tamošnji mediji, već dali ultimatum Miliku da se mora izjasniti u narednih 20 godina ili će u suprotnom biti primorani da ga prodaju ovog ljeta.

A ponuda ne nedostaje. Od ranije situaciju pomno prate u Juventusu i Chelseaja, a u posljednje vrijeme aktuelan je i interes Atletico Madrida.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milik je ove sezone do prekida sezone postigao devet ligaških golova na 16 utakmica. Njegova vrijednost se procjenjuje na 60 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi