Napoli i dalje može izgubiti Mareka Hamšika

Uskoro stiže bogata ponuda iz Kine?

Napoli i dalje može izgubiti Mareka Hamšika

Napoli je uspio odbiti napade PSG-a ove zime i zadržati svog veznjaka Allana, ali bi mogao mogao ostati bez Mareka Hamšika, bez ozbira što je prelazni rok u najjačim evropskim ligama završen.

Prelazni rok, međutim, nije završen u Kini, što znači da bi moglo biti još odlazaka iz Evrope.

Već se špekulisalo da Guangzhou Evergrande, na čijoj klupi sjedi nekadašnji fudbaler Napolija Fabio Cannavaro, pokušava u svoje redove dovesti 31-godišnjeg Hamšika.

Sada Rai Sport tvrdi da se u priču uključio i Hebei Fortune, te da ovaj kineski klub sprema unosnu ponudu za iskusnog reprezentativca Slovačke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hamšik je ove sezone odigrao 18 utakmica za Napoli u svim takmičenjima, te je postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti