Napoli i Torino odigrali meč bez golova

Italijanska Seria A, 24. kolo

Napoli i Torino odigrali meč bez golova

Fudbaleri Napolija 'kiksali' su danas na domaćem terenu jer su protiv Torina odigrali meč bez golova u 24. kolu Serije A.

Napoli je vjerovatno ostao bez šansi za Scudetto, ali mu je bitno da bilježi što bolje rezultate i da što prije obezbijedi jednu od pozicija koje vode u Ligu šampiona naredne sezone. Ipak, danas nisu uspjeli da ostvare željeni rezultat jer su odigrali samo 0:0 protiv Torina.

U prvom dijelu Napolitanci su se pošteno napromašivali. Milik i Insigne su imali nekoliko dobrih prilika, ali ipak nije bilo golova. U nastavku meča najbolju je šansu 15-ak minuta prije kraja propustio Insigne kada je pogodio stativu. Do kraja su se gosti odbranili i 'otkinuli' bod na San Paolo stadionu.

Napoli je uprkos remiju ostao drugi sa 53 osvojena boda, dok je Torino još uvijek deveti sa 35 bodova. U narednom kolu Napoli gostuje Parmi, a Torino dočekuje Atalantu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 24. kolo:

Napoli - Torino 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije