James Rodriguez na ljeto oblači dres Napolija?
Za Rodrigueza je ozbiljno zainteresovan bio i Juventus, ali su ono odustali od njega nakon što su doveli Ramseya.

Jedno od tri najavljena pojačanja

James Rodriguez na ljeto oblači dres Napolija?

Esmer Oštraković

Kako prenose brojni mediji u Italji ali i Španiji, James Rodriguez na ljeto bi trebao obući dres Napolija.

Kolumbijac igra svoju drugu sezonu na posudbi u Bayernu, ali se čini kako ono neće iskoristiti dogovorenu opciju sa Realom za kupovinu njegovog ugovora od ekipe iz Španije.

Tako će se Rodriguez na kraju sezone vratiti u Madrid, ali se očekuje da će karijeru nastaviti u Napoliju jer su oni jako zainteresovani za njegove usluge.

U Napoliju su najavili dva ili tri velika pojačanja za narednu sezonu, a izgleda da će jedno biti upravo Rodriguez, koji navodno nema ništa protiv da karijeru nastavi u Napoliju zbog trenera Ancelottija sa kojim je sarađivao u Realu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Rodrigueza je ozbiljno zainteresovan bio i Juventus, ali su ono odustali od njega nakon što su doveli Ramseya.

Arsenal se također dovodio u vezu sa Kolumbijcem, koji bi predstavljao pojačanje za tim Unaija Emeryja, ali Arsenalov problem su finansije, te će Rodriguez karijeru nastaviti negdje drugo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi