Napoli nudi Higuainu novi ugovor i više novca

Primamljiva ponuda

Napoli nudi Higuainu novi ugovor i više novca

U Napoliju čine sve kako bi u svojim redovima zadržali napadača Gonzala Higuaina. 

Argentinac je u fenomenalnoj formi i sa 29 postignutih pogodaka je najbolji strijelac Serie A, a tamošnji mediji su objavili kako je Napoli svom napadaču već spremio četverogodišnji ugovor sa znatno većim primanjima. 

Higuainu će, kako navode na Apeninima, biti ponuđeno povećanje primanja od dva miliona evropskih novčanica, a također dosadašnja otkupna klauzula od 94,7 miliona eura će iznositi preko 100. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj iskusni napadač, koji je još nastupao za River Plate i Real Madrid, vrlo je zadovoljan u Napulju i blizu je postizanja dogovora o produženju ugovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi