Napoli 'oteo' pojačanje Ancelottiju

Brazilac stiže u Napoli

Napoli 'oteo' pojačanje Ancelottiju

Uslijed pandemije koronavirusa takmičenja su zaustavljena širom svijeta, ali to pojedine klubove ne spriječava da prave planove za narednu sezonu.

Primjer toga je Napoli čiji su čelnici, sudeći prema pisanju pojedinih italijanskih medija, već dogovorili prvo pojačanje za narednu sezonu.

Pod vezuv navodno stiže defanzivac Lillea Gabriel Magalhaes s kojim su dogovorili sve uslove, a navodno je formalnost i dogovor s njegovim klubom koji bi za transfer trebao inkasirati oko 30 miliona eura uz bonuse.

Napoli je Magalhaesa 'oteo' Carlu Ancelottiju koji ga je jako želio u Evertonu. Brazilac je čak odradio i ljekarske preglede, ali pojavom pandemije koronavirusa cijeli posao je propao, što su na koncu Napolitanci iskoristili.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Špekuliše se kako su za Magalhaesa zainteresovani još bili Arsenal, Chelsea i Leicester City.

Brazilac je, računajući sva takmičenja, ove sezone odigrao 34 utakmice za Lille.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi