Napoli pokušao lukavu osvetu Juventusu
Foto: EPA

Morata im rekao ne

Napoli pokušao lukavu osvetu Juventusu

Midhat Šljivak

Napoli je ovog ljeta izgubio najboljeg fudbalera.

Navijače i rukovodstvo ekipe sa San Paola boli činjenica da je Gonzalo Higuain pojačao najvećeg rivala Juventus, a u Napulju već dugo pokušavaju naći zamjenu za sjajnog Argentinca.

Mauro Icardi se najviše povezivao s ovim klubom. Ipak, pregovori su zastali, a Napoli je pokušao na lukav način da se osveti Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stara dama je prodala Alvara Moratu Real Madridu, a upravo je Španac bio na meti Napolija, no igrač nije želio da dođe u ovaj klub.

On će kako stvari stoje ostati u Realu, a italijanski velikan će napadačko pojačanje ponovo morati tražiti na drugom mjestu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti