Napoli povisio ponudu za Lainera, Todorović sve bliže Red Bullu?

Austrijanac u Italiju, Bosanac u Austriju?

Napoli povisio ponudu za Lainera, Todorović sve bliže Red Bullu?

A. Beganović

Austrijski reprezentativac i desni bek Red Bull Salzburga, Stefan Lainer, sve je bliže prelasku u Napoli što samim tim znači i da je bh. reprezentativac i fudbaler Slobode, Darko Todorović, sve bliže redovima aktuelnog austrijskog prvaka.

Već nekoliko dana piše se o odlasku Lainera u Napoli, a danas nakon što je italijanski klub povisio ponudu, posao je blizu realizacije.

Italijanski novinar Gianluca Di Marzio, čiji izvori rijetko griješe, objavio je da je Napoli povisio ponudu na 12 miliona eura te tako transfer učinio mnogo realnijim.

Lainerov transfer s mnogo pažnje prati se i u Bosni i Hercegovini s obzirom da nezvanične informacije govore da upravo od odlaska austrijskog reprezentativca ovisi i dolazak Darka Todorovića.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Špekuliše se da će Sloboda na ime obeštećenja, ukoliko se transfer realizira, inkasirati oko 450.000 eura dok se još uvijek ne zna koliko će bh. reprezentativac zarađivati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi