Veliki preokret, Hamšik ostaje u Napoliju

Ništa od odlaska u Kinu

Veliki preokret, Hamšik ostaje u Napoliju

Slovački fudbaler Marek Hamšik će navodno, ipak, ostati u Napoliju.

Proteklih mjeseci u brojnim svjetskim medijima pisalo se kako će Hamšik napustiti Napoli i karijeru nastaviti u Kini, međutim od transfera ovog 30-godišnjeg veziste neće biti ništa.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je otkrio kako nijedan od kineskih klubova nije bio spreman isplatiti traženu cijenu od 30 miliona eura, a odluku je na kraju prihvatio i sam Hamšik.

Hamšik će tako u sljedećoj sezoni, kako stvari stoje, upisati se još jednom zlatnim slovima u historiju kluba s obzirom da mu nedostaje još 11 utakmica da prestigne Bruscolottija (511) po broju nastupa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Slovak za Napoli, podsjećanja radi, igra od 2007. godine kada je stigao iz Brescije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi