Napoli saopštio cijenu za Koulibalyja i - odbio sve kupce

Što je previše, previše je

Napoli saopštio cijenu za Koulibalyja i - odbio sve kupce

E. Škorić

Kalidou Koulibaly je jedan od najtraženijih defanzivaca na tržištu, ali njegova cijena teško da može biti ikome prihvatljiva.

Koulibaly se posljednjih sezona razvio u ponajboljeg defanzivca u Evropi, pa je shodno tome prvi čovjek Napolija De Laurentiis odlučio svako malo da mu podigne cijenu.

I kada su se "upecali" velikani poput Manchester Uniteda, PSG-a, Juventusa i Manchester Cityja, De Laurentiis i Napoli su odlučili da igraču odrede vrijednost od čak 150 miliona eura.

"Koulibaly ima klauzulu o oslobađanju od 150 miliona eura. Oni koje zanima igrač, zna koliko troše", rekao je Carlo Alvino, dopisnik Sky Sporta iz Napulja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odluči li neko da kupi Koulibalyja za 150 miliona eura, postat će apsolutni rekorder kada su u pitanju transferi defanzivaca.

Dvadesetosmogodišnji stoper je od 2014. godine član Napolija, a ranije je igrao u Metzu i Genku. Za reprezentaciju Senegala je odigrao 32 meča.

Top Komentari

hangouts123
Ne vrijedi toliko!Sad kao on najbolji defanzivac,prelaziliga Salah,Neymar,Mbappe,Ronaldo itd ...Skuplji od Van Dijka duplo?Otisao je fudbal u kurac!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi