Filmska drama pred meč Lige prvaka: Gostujući navijači bježe u fast food od ozloglašenih huligana

Sve snimljeno sigurnosnom kamerom

Filmska drama pred meč Lige prvaka: Gostujući navijači bježe u fast food od ozloglašenih huligana

Eldar Ganibegović

Još sinoć se zakuhalo u Napulju između huligana Napolija u Union Berlina pred meč u Ligi prvaka. Danas su se očekivali novi sukobi i očekivanja su se ispunila.

U okviru 4. kola Lige prvaka od 18:45 sastaju se Napoli i Union Berlin. Uvod u meč nije baš najbolji, s obzirom na to da su se navijači dva tima nekoliko puta sukobili.

Nakon što su prvi incidenti zabilježeni sinoć, danas je, nažalost očekivano, došlo do novih nereda.

Sigurnosna kamera u jednom restoranu brze hrane zabilježila je kako navijači Union Berlina ulaze glavom bez obzira, a vidi se i kako ih radnici u tome pokušavaju spriječiti, no bezuspješno.

Neke informacije govore da bježe od ozloglašenih huligana Napolija, dok druge pak tvrde da su bili u sukobu s italijanskom policijom. Bilo kako bilo, sasvim neprijatno iskustvo za njih. Pogledajte.

Oglasi

Union Berlin igra debitansku sezonu u Ligi prvaka, ali sa tri poraza zakovan je za dno grupe C, dok Napoli ima šest bodova i zauzima drugo mjesto, te bi eventualnom pobjedom praktično zakoračio u nokaut fazu.

Lider je Real Madrid sa devet bodova, dok trećeplasirana Braga ima tri boda. Ova dva tima se sastaju večeras od 21 sat u prijestolnici Španije. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se Napolija i Uniona tiče, jasno je da je italijanski tim favorit protiv njemačkog. Slavili su i u Berlinu, te i večeras imaju ulogu favorita.

Po svemu sudeći ostaje da se u ovoj grupi za 3. mjesto bore Union i Braga, dok će Real Madrid i Napoli vrlo vjerovatno igrati u osmini finala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi