"Napoli želi dovesti Krunića"
Rade Krunić ima dobru sezonu, a dobre igre pruža i u dresu BiH, ali i u dresu Empolija za koji je u 10 mečeva u Seriji A postigao jedan gol

Prema riječima predsjednika Empolija

"Napoli želi dovesti Krunića"

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Prvi čovjek Empolija Fabrizio Corsi potvrdio je kako Napoli želi da kupi bh. reprezentativca Radeta Krunića.

Krunić je jedan od ključnih igrača Empolija koji nastupa u Seriji A, a Krunić je igrama u dresu ovog kluba, ali i bh. reprezentacije privukao interes velikih klubova.

"Napolijev sportski direktor Cristiano Giuntoli želi da kupi Krunića i razgovarali smo o njemu, razmijenili mišljenja", kazao je Corsi za Radio Kiss Kiss, pa je dodao:

"On zna kako valorizirati pojedinačne igrače. Također smo razgovarali o mladom Traoreu koji je rođen 2000. i već ima toliko dobrih stvari. Mislim da Ismael Bennacer i Lucas Torreira također imaju svoju vrijednost i da mogu puno toga napraviti", kazao je prvi čovjek Empolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši igrač Borca iz Čačka, Verone, Donjeg Srema i fočanske Sutjeske je u ovoj sezoni u dresu Empolija odigroa 11 mečeva i postigao je jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi