Narodni poslanik vrijeđao Stojkovića: Debil ostaje debil!
Foto: Starsport

Digla se bura nakon derbija

Narodni poslanik vrijeđao Stojkovića: Debil ostaje debil!

Mnogo bure diglo se večeras nakon derbija između Partizana i Crvene zvezde.

Sporni trenutak na ovom susretu desio se u drugom poluvremenu kada je Zvezda izjednačila po mnogim mišljenjima sumnjivim golom. Sudac je pokazao na bijelu tačku iako još uvijek nije jasno da li lopta prešlam gol crtu prije odbrane Vladimira Stojkovića.

Golman Partizana smatra da gol nije trebao biti priznat, a jedan od onih koji su ga pošteno izvrijeđali zbog toga je narodni poslanik Srbije Marko Parezanović.

"Mustafa je pričao da mu teče crveno bijela krv, pa je prešao u Partizan, a da mu vjerujemo da je on vidio da li je prešla liniju ili ne i da je vidio bolje od sudije iza gola. Debil bio, debil ostao", napisao je Parezanović na Twitteru.

Podsjetimo, ovaj meč u okviru 9. kola Super lige završen je rezultatom 1:1.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Četnik ostaje četnik. Pravda za Mustafu.
42 0
BIHZm@j
Evo mustafe klanja u sred beograda, i veli da ce se odreci srbijanskog pasosa, i kazu svi srbi govna, vidis da nisu
30 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi