"Naša vrata su uvijek otvorena za tog divnog čovjeka i igrača"

Da li će Palacio i naredne sezone igrati za Bolognu?

"Naša vrata su uvijek otvorena za tog divnog čovjeka i igrača"

Iskusni napadač Bologne Rodrigo Palacio je danas napunio 38 godina, ali iz njegovog kluba poručuju da bi bili sretni da on i naredne sezone nastavi igrati.

Nekadašnji napadač Genoe i Intera je pod ugovorom sa Bolognom do juna ove godine, ali čini se da se Palaciju ne žuri sa odlaskom u penziju.

I dalje je važan dio ekipe, pa je tako ove sezone upisao 22 nastupa za Bolognu, postigao šest golova i dodao tri asistencije.

"I mi čekamo njegovu odluku, ali sretni smo što je pun entuzijazma po pitanju budućnosti", izjavio je za Sky Sport sportski direktor Bologne Riccardo Bigon, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Što se nas tiče, vrata su uvijek otvorena za tog divnog čovjeka i igrača. Bili bismo jako sretni ako bi nastavio karijeru sa nama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi