Nasmijana lica, čvoke i ševa na treningu Zmajeva
Atmosfera u reprezentaciji, bar prema onome što se vidi na treninzima je veoma dobra, te su reprezentativci svjesni da u naredne dvije utakmice nemaju pravo na kiks

Izabranici Roberta Prosinećkog odradili još jedan trening

Nasmijana lica, čvoke i ševa na treningu Zmajeva

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od ponedjeljka se nalazi u Zenici, gdje se u Trening centru N/FSBiH pripremaju za naredne dvije utakmice protiv Finske i Grčke.

Naša selekcija u narednim utakmicama nema pravo na grešku te su nam potrebne dvije pobjede kako bi ostali u utrci za to drugo mjesto. Iako pripreme protiču bez kapitena i najboljeg igrača Edina Džeke, prema onome što izjavljuju naši reprezentativci, ali i na samom treningu, atmosfera u ekipi je na visokom nivou.

Iako pod velikim pritiskom, naši reprezentativci vjeruju da mogu u subotu pobijediti veoma dobru ekipu Finske, ali pod uslovom da svi igrači daju maksimum, te da u odnosu na neke prethodne utakmice budemo mnogo čvršći u odbrani.

Današnji trening protekao je u opuštenoj atmosferi, nasmijana lica, čvoke i standardna "ševa" i danas su bili sastavni dio treninga Zmajeva, koji će i sutra trenirati u Trening centru, a onda će u petak imati i službeni trening na Bilinom polju, kao i selekcija Finske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Bez obzira na lošije rezultate u ovim kvalifikacijama u našem taboru vjeruju u veliku podršku s tribina, na kojima će se okupiti i oko 1000 navijača Finske, koji su najavili svoj dolazak u Zenicu.

Top Komentari

Rajvosa2019
Nista novo , kasnije na cevape + 5-6 pivica / zato se i vuku kao prebijene macke po terenu
12 0
Blokiran
Odmor i praznici majku vam ****m da vas finci hoce pregazit bagro od igraca
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi