Sin plače i doziva tatu, ali nasilnici ne prestaju: Užasne scene dolaze iz kolijevke huliganizma

Sve se desilo u toku utakmice

Sin plače i doziva tatu, ali nasilnici ne prestaju: Užasne scene dolaze iz kolijevke huliganizma

Esmer Oštraković
Teme:

Fudbaleri Arsenala ostvarili su jako važnu pobjedu na gostovanju kod Newcastlea, te su ponovo napravili pritisak na lidera ekipu Manchester Cityja.

Očekivala se dosta bolja predstava Newcastlea, ali ovaj put su gosti iz Londona odigrali jako dobru utakmicu i na kraju su ostvarili pobjedu od 2:0.

Arsenalu je vodstvo donio sjajni kapiten ove ekipe Odegaard koji je postigao jako lijek pogodak u 14. minuti, a malo ranije bio je dosuđen jedanaesterac za Newcastle koji je poništen nakon poziva iz VAR sobe.

U nadoknadi prvog poluvremena pravi zicer imao je upravo Odegaard, ali je ovaj put Pope sjajno odbranio situaciju jedan na jedan.

U drugom poluvremenu viđen je još jedan gol koji je potvrdio pobjedu Arsenala na ovom susretu. Igrala se 72. minuta kada je Shar matirao svog golmana i tako postavio konačnih 2:0.

Dok se utakmica igrala na tribinama su viđene jako ružne scene koje su neki navijači uspjeli snimiti i postaviti na Twitter.

Oglasi

Naime, jedan navijač Arsenala je sa svojim sinom gledao utakmicu, ali je bio na domaćoj tribini istina bez ikakvih obilježja.

Sve se završilo jako ružno za njega, jer je pretučen od strane velikog broja navijača Newcastlea, a sve je gledao njegov sin.

Na video snimku koji je objavljen jasno se čuje njegov sin kako zapomaže i traži od ljudi koji tuku njegovog oca da prestanu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Tata, tata, prestanite", čuje se na snimku.

Nije poznato sa kakvim je povredama završio ovaj navijač Arsenala, ali je sigurno da više neće dolaziti na protivničku tribinu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yaroslavalytkin
Otvorena potraga za se.ksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------>> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi