Navijač Evertona utrčao na teren i htio da se fizički obračuna s Benitezom

Nevjerovatne scene u Engleskoj

Navijač Evertona utrčao na teren i htio da se fizički obračuna s Benitezom

E. Čaušević

Norwich i Everton igraju trenutno meč 22. kola engleskog Premiershipa.

Everton u posljednje vrijeme pruža veoma loše rezultate, a čini se da će se ta serija nastaviti i danas na Carrow Roadu.

Naime, nakon prvog poluvremena Norwich vodi sa 2:0 i nalazi se veoma blizu osvajanja nova tri boda.

Norwich je poveo u 16. minuti kada je Keane postigao autogol, a samo dvije minute kasnije Idah je uspio da udvostruči prednost domaće ekipe na 2:0.

Sredinom prvog poluvremena vidjeli smo nevjerovatnu scenu jer je jedan od navijača Evertona uspio da utrči na teren, a onda je krenuo ka Rafaelu Benitezu kako bi se obračunao s njim.

On je očito itekako ljut zbog toga što Benitez ne vodi ekipu Evertona kako se očekivalo, te je imao namjeru da se fizički s njim obračuna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, na svu sreću redari na stadionu su brzo reagovali i zaustavili su navijača Evertona koji je na kraju izveden sa stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi