Navijač Manchester Cityja propustio odlučujući gol sezone jer je morao u WC

Postao hit na društvenim mrežama

Navijač Manchester Cityja propustio odlučujući gol sezone jer je morao u WC

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su na Etihadu pobijedili Leicester s minimalnih 1:0 u 37. kola Premiershipa.

Građani su osvojili veoma važna tri boda i vratili se na prvo mjesto, te kolo prije kraja imaju jedan bod više od drugoplasiranog Liverpoola. City se dosta mučio s Leicesterom, a onda je na scenu stupio Vincent Kompany.

Kapiten Cityja je sredinom drugog poluvremena postigao spektakularan gol kada je skinuo paučinu iz rašlji Schemichela, te bi se moglo ispostaviti da ovo bude ključni gol u sezoni.

Ubrzo nakon toga jedan navijač Cityja je postao hit na društvenim mrežama. Naime, on nije vidio fantastičan gol Kompanyja jer je morao u WC.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na usporenom snimku se vidjelo kako ga je snimila jedna kamera, te je u trenutku gola izašao s tribine i propustio tako gol koji će možda odlučiti prvaka Engleske.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti