Budućnost je stigla: Digitalni transparenti navijača Cityja sinoć na Etihadu

Novac čini čuda...

Budućnost je stigla: Digitalni transparenti navijača Cityja sinoć na Etihadu

S. Grebović

Manchester City je sinoć napravio divovski korak ka odbrani titule prvaka Engleske savladavši Leicester sa 1:0.

Građani su se dugo mučili u ovom susretu, da bi otpor gostiju uspio da slomije Vincent Kompany tek u 70. minuti pogodivši u same rašlje gola Kaspera Schmiechela za erupciju oduševljenja svojih navijača.

City sada ima ima 95 bodova, bod više od Liverpoola, a do kraja je ostalo još jedno kolo. Sljedećeg vikenda City gostuje Brightonu, dok će Liverpool ugostiti Wolverhampton.

Građanima je dovoljno da slave u ovom susretu i da se ne obaziru šta će se desiti na Anfieldu da bi došli do nove, šeste titule prvaka Engleske.

Sinoć smo na Etihadu mogli da prisustvujemo jednoj potpunoj novini na fudbalskim stadionima. Naime, najvatreniji navijači Manchester Cityja su umjesto klasičnih transparenata, iste poslali klubu na mail, a oni ih postavili u digitalnoj verziji tik ispod tribina.

Navijači širom Otoka, ali i Evrope bili su šokirani viđenim, a pojedini navijači Liverpoola su ovo ocjenili kao 'novim nivoom plastičnog kluba' kakav je Manchester City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
stvarno pretjerano
2 0
*p!p!t@*
Lijepa naša BiH, mi smo od ovoga hiljadu godina daleko.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi