10

Komentari (10)

4489
Sta iskulira djecu
SeoRusilac
Samo navlaci mrznju navijaca na sebe zbog ovakvog odnosa prema mladim navijacima Rome
Ibro
Dzeko je svojim radom dospio tamo gdje i jeste ,uspio jeste ali i Roma mu je dala dosta toga pa bi trebo imari postenja i prema navijacima a pogotovo klubu.
SeoRusilac
Razumijem da su novinari dosadni pa ih nije htio pozdraviti ali nije ok ovako iskulirati navijace. Da nije navijaca i njihove zaludjenosti ljuduma koji trce za loptom ne bi bilo ni silnih miliona koje igraci primaju. Ovaj sal sto mu je poklonjen kosta najmanje 25 eura u sluzbenom shopu mpr a realno ne vrijedi ni 5 eura. Dio te razlike u cijeni ide i igracima
19211921
bas tako! dosta ruzno od njega, iako razumljivo je da nije zadovoljan radi petrachijevog odnosa
Śmeker007
Upravo tako, jos se vidi da su samo djeca covjece i ovako ih iskulira to nije trebao nema sta..
rifresh
Dzeko The Bosnian Godfather :)
bistrik87
Samo Dzeko i Islam ! ..
realno_govoreci
Hajmo ceto ti razguli sa ovog portala. Mars sa zivotinjama pa tamo prosipaj suplje o talibanima
Sta mijesas religju i sport .ebemte glupog i zatucanog, e zamisli sada neko napise: Samo Kolarov i pravoslavlje, a neko drugi ovako kaze: Samo Perisic i Katolicanstvo, mada ima ovaki bistrika87 u svakoj vijeri. Svi vi mars u Djamiju ili u Crkvu a nama ostavite sport - fudbal - kosarku - rukomet i ostale sportske discipline.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.