Navijač Rome stavio Džeki šal oko vrata, pogledajte reakciju Dijamanta

Završio ljekarski

Navijač Rome stavio Džeki šal oko vrata, pogledajte reakciju Dijamanta

A. Čaušević

Edin Džeko je završio svoje obaveze u klinici Villa Stuart, barem za danas.

Iako se očekivalo da Džekin transfer u Inter bude završen do početka jula, to se nije desilo pa će pripreme za novu sezonu početi s Romom.

U klinici Villa Stuart igrači Rome s produženim odmorom su jutros obavili obavezni ljekarski pregled pred sutrašnji prvi trening.

Džeko je pred dolazak u kliniku bio veoma ozbiljan te nije pokazivao neke emocije, navijači su ga pitali da li ostaje, ali on nije ništa odgovorio već je samo tražio put do ulaza.

Oni najuporniji su čekali popularnog Dijamanta da završi s pregledima, a kada je izašao iz klinike mnogi su požurili da ga fotografišu ili razmjene koju riječ sa svojim omiljenim fudbalerom.

Jedan od navijača se prišunjao Džeki iza leđa i stavio mu je Romin šal oko vrata, a kapiten bh. reprezentacije je samo mirno ušao u svoj automobil...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

Top Komentari

bistrik87
Samo Dzeko i Islam ! ..
5 1
Ibro
Dzeko je svojim radom dospio tamo gdje i jeste ,uspio jeste ali i Roma mu je dala dosta toga pa bi trebo imari postenja i prema navijacima a pogotovo klubu.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi