Fotografija koja je obišla svijet: Švicarci na Wembleyju na nevjerovatan način provocirali Italijane

Oduševili Engleze

Fotografija koja je obišla svijet: Švicarci na Wembleyju na nevjerovatan način provocirali Italijane

Endin Čaušević

Engleska je večeras na Wembleyju pobijedila Švicarsku sa 2:1 u prijateljskoj utakmici.

Englezi su pred svojim navijačima uspjeli da dođu do pobjede nakon preokreta, te su na kraju slavili sa 2:1.

Švicarci su odlično počeli meč i poveli već u 22. minuti kada je Embolo pogodio nakon odlične asistencije Shaqirija.

No, Engleska je poravnala na 1:1 u sudijskoj nadoknadi prvog dijela, a u centru pažnje bio je Luke Shaw koji sjajno pogađa za poravnanje rezultatima.

Pobjedu selekciji Engleske donio je Harry Kane koji je u 78. minuti zabio pogodak s bijele tačke za konačnih 2:1.

Međutim, večerašnji meč na Wembleyju obilježili su navijači Švicarske. Jedan od njih donio je transparent s nevjerovatnom provokacijom za selekciju Italije koju nećemo gledati na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

On je odlučio da protocira Italijane "fotografijom" kako pretražuje na Googleu da li će Italijani igrati u Kataru na Mundijalu, a taj transparent oduševio je cijeli Wembley zbog činjenice da je Engleska izgubila u finalu Eura upravo od Azzurra.

Fotografija navijača Švicarske kako drže ovaj transparent je obišla svijet, a ideja za provokaciju Italijana je zaista unikatna.

Image

Top Komentari

struja
Sad ce zabari pokrenut isti sistem kao sto je za pjesmu Eurovizije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi