Navijač transparentom molio Hotića za dres, njegov potez oduševio

Postao je miljenik

Navijač transparentom molio Hotića za dres, njegov potez oduševio

Reprezentativac BiH Dino Hotić pomalo iznenađujuće u januaru je prešao u Cercle Brugge.

Hotiću nije nedostajalo ponuda nakon sjajnih partija koje je pružao u Mariboru, a kao narednu stepenicu u karijeri izabrao je Belgiju, tačnije Cercle Brugge koji je tada bio na dnu tabele.

Danas Hotić mnogo lakše diše, njegov klub je uvezao četiri pobjede i na dobrom je putu da izbjegne ispadanje, a velike zasluge za to pripadaju upravo bh. fudbaleru koji je postao miljenik navijača.

Tako je Hotića na posljednjoj utakmici protiv Genta dočekao zanimljiv transparent jednog mladog navijača. On je, naime, napisao na kartonu poruku u kojoj traži od Hotića da mu pokloni svoj dres, a ovaj mu je na kraju ispunio želju.

"Volim usrećiti svoje obožavatelje", poručio je Hotić.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Fotografiju je objavio i na Instagram profilu.

Hotić

Top Komentari

Benjamingst
Bravo
5 1
nijepoznat
Hota King
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi