Hotić pun samopouzdanja: Pokazuje to i broj koji je izabrao
Foto: Cercle Brugge

Zaigrao protiv Augsburga

Hotić pun samopouzdanja: Pokazuje to i broj koji je izabrao

Reprezentativac BiH Dino Hotić debitovao je danas za svoj novi klub Cercle Brugge

Hotić se nakon osam godina provedenih u Mariboru odlučio za novi izazov i transfer u Belgiju, a za Cercle Brugge je danas po prvi put nastupio u pripremnom meču protiv Augsburga.

Cercle Brugge je s ovim bundesligašem na kraju remizirao odigravši 3:3, a za vrijeme provedeno na terenu bh. fudbaler se pokazao u vrlo dobrom svjetlu i nagovijestio da će biti pojačanje za belgijski tim.

Iako je u međuvremenu promijenio klupski dres, broj na leđima ostaje isti. Na današnjem meču vidjelo se kako je Hotić zadužio 'desetku', što dovoljno govori kako je pun samoouzdanja i vjere da svojim kvalitetama može pomoći Cercle Bruggeu da opstane u ligi.

Tome se nadaju i u klubu.

"Jako smo ponosni što smo doveli Hotića. On je profil igrača koji smo tražili, a uz sve to ima i iskustvo igranja na najvišem nivou, čak i u Ligi prvaka", rekao je direktor belgijskog tima Vincent Goemaere.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Za Hotićeve usluge Cercle Brugge je platio Mariboru 1,2 miliona eura.

Top Komentari

Arnel925
Extra dobar igrac
3 0
zokora
Prvo se raspitajte ko je platio,Monaco je platio jer je cercle filijala, hvala i prijatno
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi