Navijač Uniteda na tribini prepunoj Barcinih fanova: Odao ga je detalj s majice
Foto: Screenshot

Video je već viralan

Navijač Uniteda na tribini prepunoj Barcinih fanova: Odao ga je detalj s majice

Eldar Ganibegović

Sjajnu smo utakmicu gledali večeras u Evropskoj ligi. Derbi šesnaestine finala opravdao je očekivanja i na Camp Nou stadionu 2:2 su odigrali Barcelona i Manchester United.

Prvo poluvrijeme bilo je sjajno s dosta prilika, ali su golovi izostali. Zato nisu u drugom, a do vodstva prva preko Alonsa dolazi Barcelona.

U roku deset minuta United je stigao do preokreta preko Rashforda i Koundea (autogol), da bi pred kraj utakmice stvari na početak pred revanš vratio Raphinha.

Zanimljivo je bilo i na tribinama najvećeg stadiona u Kataloniji, gdje se jedan navijač Manchester Uniteda infiltrirao među Barcelonine.

On je došao na utakmicu da podrži svoj omiljeni klub, a na majici ga je odao jedan detalj. Naime, bio je tu lik Marcusa Rashforda.

Oglasi

Navijač je "donio sreću" Rashfordu, koji je postigao gol za Manchester United u 53. minuti utakmice i izjednačio na 1:1.

Okružen navijačima Barcelone, nije mogao u potpunosti da uživa u pogotku svog omiljenog igrača.

Malo je otkopčao duksericu i pokazao šta je odštampano na majici ispod, a video je već viralan na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bio je itekako oprezan i suptilan, jer nijedan navijač Barcelone očito nije primijetio šta radi, niti je reagovao kako ne dolikuje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi