Navijač zaustavio Hazarda u automobilu i pitao ga da li ostaje u klubu, a on mu dao jedan znak

Sve to vješto krije

Navijač zaustavio Hazarda u automobilu i pitao ga da li ostaje u klubu, a on mu dao jedan znak

Endin Čaušević

Belgijski fudbaler Eden Hazard i dalje je glavna tema sportske javnosti u Engleskoj jer se još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Hazard s Chelseajem ima ugovor na još godinu dana i odbio je prije nekoliko mjeseci da produži saradnju. Već dugo se špekuliše da napušta Stamford Bridge na kraju ove sezone, te da će karijeru sigurno nastaviti u Real Madridu.

Međutim, Hazard još uvijek javno ne želi da govori o svojoj budućnosti, te je poručio da će se sve znati kada za to dođe vrijeme. Navijači Chelseaja čak pokušavaju od njega da izvuku nešto više, ali im ne ide baš najbolje.

Jedan od navijača čekao je da Hazard s automobilom krene kući nakon treninga, te je odlučio da ga zaustavi. Belgijanac je mislio da želi da se slika, ali ga je on snimao i pitao da li će ostati u Chelseaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, Hazard je samo klimnuo glavom i dao gas, a navijačima nije jasno da li je na taj način potvrdio ili negirao da napušta Chelsea. Sigurno da će itekako da strepe do ljetnog prelaznog roka zbog sudbine svog najboljeg igrača.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi