Navijači Arsenala nakon poraza od Barcelone zahtijevaju od Emeryja da se riješi trojice igrača
Mustafi je jako loše reagovao u 90. minuti

Nezadovoljni igrama igrača svog tima u utakmici protiv katalonskog diva

Navijači Arsenala nakon poraza od Barcelone zahtijevaju od Emeryja da se riješi trojice igrača

S. Pašalić

Arsenal je jučer u prijateljskoj utakmici poražen od Barcelone sa 2:1.

Ekipa Unaija Emeryja je dobro krenula u meč i u 36. minuti stigla i do vodstva kada je Aubameyang pogodio za 1:0, ali je u drugom poluvremenu uslijedio preokret Katalonaca.

Prvo je u 69. minuti Maitland-Niles postigao autogol za 1:1, a onda je pred sam kraj meča, u 90. minuti Luis Suarez postigao gol za 2:1 i pobjedu Barcelone.

Shkodran Mustafi je jako loše reagovao kod drugog gola i praktično je ostavio samog Suareza koji je na kraju postigao gol, a upravo je Nijemac bio jedan od tri igrača koji se našao na udaru navijača nakon završetka meča.

Prelazni rok u Engleskoj završava naredne sedmice, a navijači Arsenala zahtijevaju od Unaija Emeryja da se do tada riješi Shkodrana Mustafija, Granita Xhake i Henrikha Mkhitaryana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prle
Ne razumije niko toliku netrpeljivost. Svaki engleski klub ima svoje teske periode. Tottenham nije osvojio nista osim liga kupa prije mnogo godina, a ni on nista ne znaci... Liverpool nije englesku ligu od 80tih. Arsenal je osvajao FA Cup vise puta, a ligu prije 15god otprilike. City poceo dominaciju otkad su arapi uletili. Utd je realno s Fergijem bio prejak ali ni on sad nece nista moci jako dugo.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi