Korteo navijača kroz Zenicu

Navijači BiH atmosferu podigli do usijanja

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na Bilinom Polju igra veoma važnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Protivnik izabranicima Mehmeda Baždarevića je selekcija Grčke, s kojom smo u prvoj utakmici na njihovom terenu remizirali 1:1.

Svjesni su važnosti večerašnje utakmice svi, od ljudi u našem savezu, stručnog štaba, igrača pa do navijača. Danas je u Zenici pravi praznik, atmosfera kao nekad, euforija se osjeti u zraku. Lijepo vrijeme, važnost utakmice je u grad čelika dovela mnoge navijače BiH.

Kao i obično prije same utakmice, kroz centar Zenice sve do samog stadiona Bilino Polje, najvatreniji navijači naše selekcije naprave sjajan korteo. Naravno da je neizostavna pirotehnika, koja zajedno sa navijačkim pjesmama je atmosferu u Zenici podigla do usijanja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sve je spremno za večerašnji spektakl na Bilinom Polju, nadamo se da će nogometaši naše selekcije obradovati navijače, koji će bez sumnje biti 12 igrač naše selekcije od prve do zadnje minute.

Iskreno se nadamo da ćemo večeras svi zajedno slaviti i pobjednički završiti ovaj lijepi dan u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti