Navijači BiH krenuli i po treće pojačanje za Zmajeve

Bećir Omeragić 'meta'

Navijači BiH krenuli i po treće pojačanje za Zmajeve

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je dva fantastična pojačanja za budućnost.

Sjajni mladi defanzivci Dennis Hadžikadunić i Anel Ahmedhodžić odabrali su da u budućnosti nastupaju za Bosnu i Hercegovinu, te su štoperske pozicije Zmajeva dobile dva zaista vrhunska mlada potencijala.

Uskoro bi i još jedan veliki talenat mogao obući dres Bosne i Hercegovine. To je defanzivac Zuricha Bećir Omeragić (18), momak kojem se također predviđa velika karijera.

Omeragić je dobio poziv A selekcije Švicarske. Vidjet ćemo hoće li se odazvati i tako razočarati navijače u Bosni i Hercegovini, koji su već samostalno krenuli po njega.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEE8xAjnJXq/[/instagram]

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Na društvenim mrežama mnogo je komentara koji 18-godišnjeg defanzivca pozivaju među Zmajeve. Svi silno žele da se odluči za BiH i vidjet ćemo hoće li se ova navijački pritisak na kraju i isplatiti.

Bećir Omeragić je kao tinejdžer standardan u prvom timu Zuricha, a za njega interes pokazuju brojni velikani evropskog fudbala, a u januaru je bio veoma blizu potpisa za Milan.

Promo

Top Komentari

Adnanos
Imam neki predosjevaj da ce ovaj momak postati vrhunski stoper. Rekao mi je prijatelj iz Svicarske da Becir ima zelju da igra za nas samo da ga niko nije jos kontaktiro iz naseg saveza. To je bilo prosle sedmice. Jeli istina neznam a niti sam siguran i ja sam u te price.
10 0
Rivaldo
Do kad cemo ciganati po Europi i moliti Boga da se pojavi kakvo dijsporsko dijete, koje ni nas jezik ne zna, da igra za nas? Hoce li se ikad poceti ovdje nesto raditi, da se poboljsa stanje sporta?
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi