Kepina fotografija prije početka meča je hit: Ovo je bila sudbina!

Kako baš njemu da se ovo desi

Kepina fotografija prije početka meča je hit: Ovo je bila sudbina!

Španski golman Chelseaja Kepa Arrizabalaga danas je ponovo na golu svog tima.

Njemu je trener Marizio Sarri ukazao povjerenje na gostovanju kod Fulhama, a jedna fotografija od prije početka meča je postala pravi hit na internetu.

Naime, Kepa je fotografisan u trenutku dok je s terena nosio natpis "Molimo vas držite se dalje od trave".

Naravno, ovo ne bi bilo ništa čudo da upravo Kepa nije bio toliko upitan za ovu utakmicu, a mnogi smatraju da mu Sarri još neko vrijeme nhije trebao dati šansu nakon onoga što je uradio u finalu Liga kupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogi su ga željeli vidjeti 'što dalje od trave', a sudbina je htjela da on baš danas iznese ovaj natpis sa terena.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Halo Leeeeendo, provjeri ima li ti tekst grešaka prije nego ga objaviš. Nije te stid ovakve nebuloze objavljivati, ali ne provjeriti greške je takva bahata lijenost da mi se povraća.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti