Navijači Celtica ostali u čudu kada im se na ulicama Sarajeva pridružio predsjednik Albanije

Čak je za ovaj klub igrao jedan albanski fudbaler

Navijači Celtica ostali u čudu kada im se na ulicama Sarajeva pridružio predsjednik Albanije

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su poraženi na Koševu od Celtica (1:3) u okviru prvog pretkola Lige prvaka.

Atmosfera na stadionu Koševo bila je fantastična i pored jake kiše koja je padala. Na stadionu je bila i grupa navijača Celtica koji su prethodnih dana uživali u Sarajevu.

Pred jučerašnji meč desila se nevjerovatna scena u centru glavnog grada BiH. Naime, grupa navijača škotskog kluba je srela predsjednika Albanije, Ilira Metu, koji je bio u BiH boravi jer učestvuje u samitu Procesa saradnje jugoistočne Evrope.

On je očito i veliki ljubitelj fudbala i odlučio je da priđe navijačima Celtica koji su brzo saznali da je on predsjednik Albanije. Čak im je rekao da je i jedan Albanac igrao za ovaj tim, a to je Rudi Vata.

Navijači Celtica su bili oduševljeni što im je prišao predsjednik Albanije i odlučili su da se fotografišu s njim, a jedan od njih je objavio i video na svom Twitter profilu.

Video je na Twitteru objavio i predsjednik Albanije koji je poručio da je na ulicama Sarajeva uživao u društvu navijača Celtica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romanus
perverzija
0 2
bistrik87
hahhaa svasta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi