Navijači Chelseaja bojkotuju Maurizija Sarrija protiv West Hama i Burnleyja

Nisu zadovoljni rezultatima

Navijači Chelseaja bojkotuju Maurizija Sarrija protiv West Hama i Burnleyja

Italijanski trener Maurizio Sarri već neko vrijeme ide na živce navijačima Chelseaja zbog slabih rezultata ove sezone, a mnogo njih se odlučilo da ga počne bojkotovati, prenose mediji u Engleskoj.

Daily Mail donosi informaciju kako je oko 400 navijača Chelseaja sa sezonskom kartom prodalo svoje mjesto na stadionu preko zvaničnog servisa za razmjenu karata pred londonski derbi protiv West Hama koji je na rasporedu 8. aprila.

Isti izvor prenosi kako je oko 700 navijača kluba sa Stamford Bridge stadiona stavilo svoje karte na raspolaganje pred dolazak Burnleyja 22. aprila. Pomenuti navijači navodno kažu kako su im njihovi drugari sa tribina rekli da nemaju namjeru doći na utakmicu.

Naravno, ovakve informacije tjeraju upravu Chelseaja da dobro razmisli kada je u pitanju sudbina trenera Sarrija kojem se već neko vrijeme trese stolica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Italijanskog strateg za sada samo spašava činjenica da njegovom klubu ide dobro u Evropa ligi gdje će igrati protiv Slavije Prag u četvrtfinalu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi