Navijači Cityja bijesni: Gdje je bio VAR u ovoj situaciji, penal je trebao biti ponovljen!
Jan Vertongen je utrčao u šesnaesterac prije nego što je Aguero izveo penal

Nezadovoljstvo navijača nakon što su vidjeli spornu situaciju

Navijači Cityja bijesni: Gdje je bio VAR u ovoj situaciji, penal je trebao biti ponovljen!

S. Pašalić

Manchester City je sinoć poražen u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na gostovanju kod Tottenhama rezultatom 1:0.

Tottenham je bio bolje ekipa na terenu i golom Son Heung-Mina u 78. minuti su stigli do prednosti pred uzvratnu utakmicu na Etihadu.

Mnogima se nije svidjela taktika Pepa Guardiole koju je imao u ovoj utakmici te su zamjerili treneru Građana i to što je Leroya Sanea i Kevina De Bruynea uveo tek u 89. minuti kada je već bilo prekasno da se napravi bilo šta.

Bilo kako bilo, Spursi su stigli do pobjede, ali pitanje je kako bi se utakmica odvijala da je Sergio Aguero postigao gol iz penala u 13. minuti.

Ono što će sada još više naljutiti navijače Cityja je fotografija izvođenja penala Argentinca na kojoj se vidi da je igrač Tottenhama Jan Vertongen ušao u šesnaesterac prije nego što je Aguero izveo penal, a prema pravilima penal je trebao biti ponovljen.

Mnogi navijači su iskazali svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog ove situacije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

foco
po tome bi se svaki penal ponovio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi