Navijači Evertona odabrali najgoreg fudbalera

Davno je igrao, ali zapamtili su ga

Navijači Evertona odabrali najgoreg fudbalera

Teme:

Navijači Evertona izabrali su najgoreg fudbalera u historiji ovog kluba.

Iako je igrao veoma davno, navijači Evertona su ga dobro zapamtili. Riječ je o defanzivcu Glennu Keeleyju koji je za Everton odigrao samo jednu utakmicu, preciznije samo 37 minuta.

Naime, on je 1982. godine bio na posudbi iz Blackburg Roversa, a debitovao je na utakmici protiv Liverpoola na kojoj je dobio crveni karton nakon samo 37 minuta zbog prekršaja nad Kennyjem Dalglishem. 

To je žestoko koštalo njegovu ekipu jer su na kraju izgubili sa visokih 5:0 što je bila prava noćna mora za navijače ekipe sa Goodisona koju ni danas nisu zaboravili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dakle, za njih nije bilo dilema ko je najgori fudbaler u historiji kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti